دو تصویر از فروغ فرخزاد
روز تولد فروغ فرخزاد که بود، شعری از فروغ در وبلاگم منتشر کردم. تصویرسازیهایی هم دیدم که نشد همانروز از خالقشان برای انتشار اجازه بگیرم. دو تصویری را که میبینید روشی روزبهانی کشیده.

روشی روزبهانی در کارهایش بیشتر زنان را به تصویر میکشد و چند کار هم با موضوع طالبان و زنان افغانستانی کشیده. پیشنهاد میکنم سری به صفحهی اینستاگرامش هم بزنید و کارهای دیگرش را ببینید.
عادله جان تو پادکست طنزپردازی دو تا اپیزود هست درباره پرویز شاپور با عنوان من شوهر فروغ فرخزاد نیستم که خیلی برام جالب بود. گمونم دوست داشته باشی.
راستی یه حکایت بامزه. ما اول خرید زمینمون از اسم خیابونش که خیلی جهتدار و سیاسی بود چندان راضی نبودیم و به شوخی میگفتیم باشه عیب نداره خودمون فروغ فرخزاد صداش میکنیم. بعد فهمیدیم که دقیقا به موازاتش یه خیابونه به اسم فروغ که دسترسی حتی راحتتری بهش داره و اینطوری شد که اسمش شد عمارت فروغ!
ممنون برای معرفی پادکست، خیلی تعریف طنزپردازی رو شنیدم، ولی هنوز نرفتم سراغش. دفعهی بعدی که خواستم خونه رو تمیز کنم این دو قسمت رو گوش میدم 🙂
در مورد خونهتون، چه جالب 🙂 کلا من خیلی لذت میبرم از اینکه براش اسم گذاشتین. جان گرفته از این اسم انگار.